Vindusvask i Oslo

Vi kan vaske kun innside, kun utside eller begge deler, og vi kan tilby de samme gode tilbudene til både privatkunder og firmakunder.

Vi kan tilby rabatter til eksisterende faste kunder som anbefaler oss videre til andre, som også blir faste kunder. Nøkkelen til vår suksess ligger i vår profesjonelle og motiverte arbeidsinnstilling, kombinert med vår gode kundeservice og etterarbeid.

Spesialister på periodisk vindusvask og vinduspuss i områder rundt Oslo. Vi tilbyr én tjeneste, og det er profesjonell vindusvask og vinduspuss. Vi tilbyr rene vinduer til alle årstider og arbeidet er tilpasset kundenes behov.

Vi kan vaske kun innsiden, kun utside eller begge deler, og vi kan tilby de samme gode tilbudene til både privatkunder og firmakunder. Med mange års erfaring i bransjen, har vi opparbeidet en god og solid kompetanse innen vindusvask og vinduspuss. Sjekk våre referanser. Vi vasker vinduene dine ukentlig, mådentlig, eller hvert kvartal.

Vinduer i høyden?
Høye bygninger og mange vinduer krever godt utstyr. Vi disponerer kompetansebevis for personløfter, klasse A, B og C. Dette gjør det mulig for oss å arbeide konsentrert og sikkert i høyden for å nå vinduene helt i toppen. Dette gjør hele arbeidet raskt, effektivt og nøyaktig.

Konkurransedyktige priser Ettersom vi kun driver med vindusvask og vinduspuss, gir det deg som kunde mange fordeler. Vi er blant annet ekstremt konskuransedyktige på pris. Og vi kan tilby rabatter til eksisterende faste kunder som anbefaler Nøkkelen til vår suksess ligger i vår profesjonelle og motiverte arbeidsinnstilling, kombinert med vår gode kundeservice og etterarbeid.

ønsker du tilbud?

Ønsker du å ringe?

Tjenester

Om:

God Flyttevask Oslo har positive, pliktoppfyllende og dyktige service medarbeidere og erfarne ledere som igjennom tiden sørger for å holde seg oppdatert på de nyeste fremskritt i bransjen slik at kvaliteten hele tiden er på sitt beste. 

OFFENTLIG GODKJENT RENHOLDSBEDRIFT

© 2019 God Flyttevask Oslo.

Bitnami