Guide på hvordan du utfører en flyttevask selv

Når du skal flytte fra en bolig så vil boligen overtas av enten utleier eller av en kjøper dersom du selger en bolig. Uansett stilles det krav i forhold til hvor godt rengjort boligen er når du overleverer. I en utleiekontrakt er kravet ofte at man skal levere leiligheten tilsvarende slik den ble levert når man overtok nøkkelen. I noen tilfeller er ikke en bolig så godt rengjort som man forventer, men dersom man skal kunne argumentere for dette når leiligheten leveres tilbake, så må man kunne dokumentere det. I utgangspunktet bør man rengjøre leiligheten til et nivå hvor man vet at den vil bli godkjent av utleier.

Kjøper eller utleier har en forventning til flyttevasken

Det man har som utgangspunkt når man utfører flyttevask er at kjøper eller utleier har en forventning til hvor godt en bolig skal være rengjort ved overlevering. Dette er i de aller fleste tilfeller spesifisert i en kontrakt. Dersom boligen ikke var spesielt godt rengjort når man overtok den så betyr det i henhold til avtalen at man kan levere med tilsvarende rengjøring, men det er enklere å faktisk utføre jobben slik at man kan stå for rengjøringsjobben man har utført. Ta med alle områder på en flyttevask Når man utfører en flyttevask, så er det viktig å få med alle områder som man forventer er rengjort ved overtakelse. For eksempel så inkluderer dette hvitevarer. Man bør også vaske bak hvitevarer. Dette er et av stedene i boligen som samler mest støv. Man bør også ta seg tid til å vaske komfyrvifte og andre vifter i boligen da dette er et sted hvor mange leter etter ureine overflater dersom man ønsker å finne problemer med flyttevasken. Ved å vaske systematisk gjennom hvert rom i boligen, så vil man levere fra seg en bolig som tilfredsstiller de kravene som stilles.

 

Ta med alle områder på en flyttevask

Når man utfører en flyttevask, så er det viktig å få med alle områder som man forventer er rengjort ved overtakelse. For eksempel så inkluderer dette hvitevarer. Man bør også vaske bak hvitevarer. Dette er et av stedene i boligen som samler mest støv. Man bør også ta seg tid til å vaske komfyrvifte og andre vifter i boligen da dette er et sted hvor mange leter etter ureine overflater dersom man ønsker å finne problemer med flyttevasken. Ved å vaske systematisk gjennom hvert rom i boligen, så vil man levere fra seg en bolig som tilfredsstiller de kravene som stilles.

Seneste fra bloggen:

Slik kan du få en rimeligere flyttevask

Slik kan du få en rimeligere flyttevask Når man ønsker å benytte seg av flyttevask, så kan man oppnå å flytte en bekymring bort fra seg selv under en tid hvor det er mye man må ordne. Flytting kan være en utfordring for de fleste

Read More »

Miljøvennlig Flyttevask

Miljøvennlig Flyttevask I alle situasjoner i våre liv er det viktig å tenke på at man bør bidra til et bedre miljø. Dersom vi ignorerer dette ansvaret kan vi om få år ende opp med at planeten vår ikke fungerer så bra for oss som

Read More »

Hvordan bli kvitt bananfluer

V i har kanskje alle opplevd når vi kommer hjem fra ferie at vi har glemt å ta ut søppelet, og plutselig er hele kjøkkenet fullt av bananfluer. Fortvil ikke, løsningene finnes på hvordan du blir kvitt bananfluer. Zalo trikset for å bli kvitt bananfluer

Read More »

Guide: Flyttevask på egenhånd

Guide på hvordan du utfører en flyttevask selv Når du skal flytte fra en bolig så vil boligen overtas av enten utleier eller av en kjøper dersom du selger en bolig. Uansett stilles det krav i forhold til hvor godt rengjort boligen er når du

Read More »
Bitnami